Kategorier
BREAKING FILM OG SERIE NYT NETFLIX SERIER NYHEDER

Better Call Saul sæson 2 kommer snart på Netflix

Fans af den anmelderroste og Emmy-nominerede serie Better Call Saul kan godt begynde at glæde sig.
Better Call Saul sæson 2 får nemlig premiere eksklusivt på Netflix d. 16 februar 2016, men allerede nu giver Netflix dig den første smagsprøve på sæson to med en helt ny trailer og billeder fra seriens anden sæson.

I første sæson af Better Call Saul støder Jimmy (Bob Odenkirk) på en kæmpe sag, der fører til en jobmulighed i en stor organisation. Nu bliver det spændende om Jimmy følger denne vej til en sikkert og godt job, eller om han vil falde lige tilbage i sin gamle rolle?

Better Call Saul er forgængeren til den anmelderroste Breaking Bad, hvis skaber Vince Gilligan og manuskriptforfatter/producer Peter Gould er med som en del af holdet bag.

 Mød manden, før han blev Saul Goodman. Se sæson 1 af Better Call Saul på Netflix lige nu.
Første afsnit af sæson 2 får premiere på Netflix den 16. februar, og herefter vil et nyt afsnit komme på Netflix hver uge. Serien kan streames i Ultra HD 4K format.

Se traileren til Better Call Saul sæson 2

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.