Kategorier
BREAKING FOR BØRN NYHEDER

DreamWorks-filmen Hjem på Netflix

Der er underholdning for hele familien i den søde DreamWorks animationsfilm, Hjem (Home) fra 2015, der nu kan ses på Netflix Danmark.

I Hjem overtages Jorden af de små rumvæsner Bøverne, der leder efter et nyt sted at kalde hjem, og de ivrige, lilla bøver får travlt med at omorganisere planeten.

De flytter alle mennesker til ét sted, så de selv kan få plads, men det lykkedes for den seje pige Tip at undslippe, hvorefter hun og katten ’Gris’ drager af sted for at finde hendes mor. Samtidig er den elskelige bøv, Oh, kommet i problemer og må gemme sig fra de andre bøver, og pludselig havner Tip og Oh sammen på flugt fra bøverne. De to drager af sted og udvikler et usandsynligt venskab.

Igennem en række komiske eventyr med Tip finder Oh ud af, at det at være anderledes og begå fejl alt sammen er en del af det at være menneske, og sammen finder de frem til den sande mening af ordet ”hjem”.

Det er folkene bag Sådan træner du din drage og Shrek, der står bag Hjem, der fik fine anmeldelser da den kom i biograferne herhjemme i marts 2015.

Hjem (Home) på Netflix

Politikken gav filmen 4 stjerner og skrev: “Pletfri animation, stram komposition plus rigtig morsom dialog hindrer ikke helt denne spændende og rørende venner-trods-alt-historie i også at være en lille smule skuffende – når nu den kommer fra Dreamworks-holdet …”

Hjem (Home) kom på Netflix den 25. november 2015.

Se traileren til Hjem (Home)

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.