Kategorier
BREAKING FILM

Gyseren Oculus på Netflix

Den amerikanske gyser Oculus fra 2014 kan nu ses på Netflix.

For 10 år siden ramte en tragedie familien Russell, hvilket for altid ændrede tilværelsen for de to teenagesøskende Tim og Kaylie, da Tim blev dømt for at have myrdet deres forældre.

Tim er nu i 20’erne og er lige kommet ud af varetægtsfængslet og ønsker blot at komme videre i sit liv, men Kaylie er overbevist om, at deres forældres dødsfald skyldtes noget helt andet – en ondsinde dæmon, som ifølge hendes teori gemmer sig inde i et spejl i deres barndomshjem.

Kaylie er fast besluttet på at bevise Tims uskyld og opsporer spejlet for blot at finde ud af, at tidligere ejere har været udsat for lignende dødsfald igennem det sidste århundrede. Da de nu har fået det mystiske væsen igen, opdager Tim og Kaylie snart, at deres virkelighedsbillede bliver smadret af grusomme hallucinationer og indser, for sent, at deres barndoms mareridt starter forfra.

Oculus kom ikke i de danske biografer. Filmen vandt i 2015 en Empire Award i kategorien ‘Best Horror movie’.

Oculus kom på Netflix Danmark den 25. november 2015.

Se trailere til Oculus

https://youtu.be/2EK05ljAlk8

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.