Kategorier
BREAKING NYHEDER SERIER

American Horror Story – Sæson 4: Freak Show

I den stilfulde amerikanske horror-serie American Horror Story er vi på Netflix nået til sæson 4, der har fået titlen Freak Show.

Hvis du kender til American Horror Story ved du også, at temaet for hver sæson skifter og her i fjerde sæson foregår handlingen i 1952 i den lille søvnige landsby Jupiter i Florida.

Elsa Mars (Jessica Lange) ejer et omrejsende Freak Show, der består af en gruppe menneskelige freaks. For at overleve rejser hun med  sin samling freaks til landsbyen Jupiter. Men mørke kræfter truer eksistensen af både landsbyfolk og freaks.

Blandt hendes kunstnere er der den tohovedet telepatisk tvilling Dot og Bettle (Sarah Paulson), den skæggede dame Ethel Darling (Kathy Bates), den følsomme stærkmand Dell Toredo (Michael Chiklis) og hans 3-brystede hermafrodit kone Desiree Dupree (Angela Bassett).

Jessica Lange vandt en Golden Globe for sin rolle i denne American Horror Story sæson 4, ligesom serien har vundet et hav af andre priser.

American Horror Story sæson 4: Freak Show på Netflix

I USA er man lige nu i gang med American Horror Story sæson 5: Story Hotel og hvis du er blandt de hardcore fans af serien kan du allerede nu godt begynde at glæde dig, for alt tyder nemlig på, at der også kommer en sæson 6.

American Horror Story sæson 4: Freak Show kom på Netflix den 1. december 2015, hvor også de tre foregående sæsoner kan streames. Det er Sæson 1 – Murder House, Sæson 2 – Asylum og Sæson 3 – Coven.

Se traileren til  American Horror Story sæson 4: Freak Show

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.