Kategorier
FILM

Cake med Jennifer Aniston på Netflix

Det Golden Globe-nominerede drama Cake fra 2014 med Jennifer Aniston i hovedrollen, kan nu ses på Netflix.

En bilulykke har efterladt Claire Simmons (Jennifer Aniston) med kroniske smerter og ar på krop og sjæl. Hun er blevet en bitter kvinde, som overfuser alle – selv i hendes støttegruppe er hun upopulær.

Den eneste, der kan holde Claire ud, er hushjælpen, der troligt henter smertestillende piller i Mexico og vender det blinde øje til Claires moralske forfald.

Da et medlem af støttegruppen, den unge mor Nina (Anna Kendrick) begår selvmord overvejer Claire at følge samme spor, men opsøger i stedet enkemanden (Sam Worthington) og parrets lille søn. Pludselig opstår et nært venskab.

Jennifer Aniston giver sit livs præstation i en meget krævende rolle, der af flere kritikere blev udråbt som Oscar-værdig. Cake er instrueret af filminstruktøren Daniel Barnz.

Cake kom på Netflix den 1. december 2015.

Se traileren til Cake

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.