Aliens På Loftet

Aliens På Loftet

Den eventyrlige familiekomedie Aliens På Loftet (Aliens In The Attic) fra 2009 kan nu ses op Netflix.

Aliens På Loftet er historien om familien Pearson, der kommer på en ekstraordinær og yderst usædvanlig ferie. Familiens børn er tvunget til at holde ferie med deres nørdede forældre i et dødssygt hus på landet.

Tingene ændrer sig dog, da små, grønne, krigeriske rumvæsner lander på taget med planer om at erobre huset OG Jorden! De har adskillige farlige våben bl.a. et der kan kontrollerer voksnes hjerner, men børnene er immune overfor dette våben.

Kun ved hjælp af deres forstand, mod og evner til at spille videospil, må ungerne slå sig sammen for at besejre rumvæsnerne og redde verden. Men det sværeste bliver måske at holde det hele hemmeligt for deres forældre!

Den stjernespækkede rolleliste med blandt andre Ashley Tisdale, Andy Richter, Kevin Nealon, Tim Meadows og Doris Roberts er med til at gøre Aliens På Loftet (Aliens In The Attic) til en rigtig sjov oplevelse.

Aliens På Loftet på Netflix

Aliens På Loftet kom ikke i de danske biografer. På Netflix kan den kun ses med engelsk tale og danske undertekster, hvilket gør det til en familiefilm for de familier, der har lidt større børn.

Aliens På Loftet kom på Netflix den 1. december 2015.

Se traileren til Aliens På Loftet