Kategorier
BREAKING FILM NYHEDER

Storfilmen Kon-Tiki på Netflix

Den norske storfilm Kon-Tiki fra 2013 kan nu ses på Netflix.

Kon-Tiki er baseret på den norske videnskabsmand og eventyrer, Thor Heyerdahls bog, der siden 1949 er solgt globalt i over 50 millioner eksemplarer og er oversat til flere end 70 sprog.

I den sande historie om Kon-Tikis farefulde rejse sejler seks modige mænd i 1947 fra Peru til Polynesien på en primitiv balsaflåde og sætter deres liv på spil for en idé, som kunne ændre verdenshistorien.

Anført af den unge norske videnskabsmand, Thor Heyerdahl (Pål Hagen), som i øvrigt ikke kan svømme, glider de ud fra kysten uden moderne udstyr og kun med en langbølgeradio og en papegøje til at holde sig med selskab.

De drager afsted med verdenspressens fulde bevågenhed for at bevise en utrolig teori – at den polynesiske befolkning oprindeligt kom fra Sydamerika – ved at gentage den faretruende rejse.

kon-tiki-screenshotMens verden holder vejret i åndeløs spænding, navigerer de ved hjælp af stjernerne og flyder 8000 km tværs over Stillehavet med bølgerne som deres ror. De 6 mænd er fuldstændig overladt til sig selv og hvis Heyerdals teori ikke holder vil de formentlig ikke overleve turen.

Turen er en konstant og livsfarlig kamp mod naturen i form af orkaner, hajer og det dybe havs farlige dæmoner. Thor har ofret alt for denne ekspedition, så det må og skal lykkes.

Kon-Tiki på Netflix

CinemaZone gav filmen 4 stjerner og skrev: “Men selvom det er ok medrivende, og selvom man i Geir Hartly Andreassens flotte billeder nærmest kan lugte sveden og saltvandet, der tærer på tømmerflåden, kan filmen ikke se sig fri for at mangle dramatisk fremdrift.”

Kon-Tiki kom på Netflix den 2. december 2015.

Se traileren på Kon-Tiki

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.