3. sæson af American Horror Story: Coven på Netflix

3. sæson af American Horror Story: Coven på Netflix

3. sæson af den stilfulde amerikanske gyserserie American Horror Story, der har fået titlen Coven, kan nu ses på Netflix.

Hvis du kender til American Horror Story ved du også, at temaet for hver sæson skifter og her i tredje sæson foregår handlingen primært på en hemmelig skole for hekse i New Orleans.

Efter fraværet i 2. sæson vender Taissa Farmiga tilbage som Zoe Benson, en ung kvinde, som uventet opdager, at hun er i besiddelse af en farlig, overnaturlig evne.

For at beskytte hende sendes hun til Miss Robichaux’s Academy for Exceptional Young Ladies i New Orleans. En særlige skole, som styres af forstanderinden Cordelia Foxx (Sarah Paulson), hvor Zoe begiver sig ud på eventyr med andre hekse. Samtidig blusser gammelt nag op da heksen Fiona Goode (Jessica Lange) dukker op.

American Horror Story på Netflix

Det er folkene bag musical-serien Glee, Ryan Murphy og Brad Falchuk, der står bag American Horror Story, som kaldes et psykoseksuelt gyserdrama. Hvis du er til gys og uhygge, vil du helt sikkert ikke kede dig med denne serie.

I USA er man blev man færdig med 4. sæson af serien, som har fået undertitlen: Freakshow. Til oktober kommer 5. sæson af American Horror Story: Hotel, hvor du kan se frem til at se Lady Gaga på rollelisten.

3. sæson af American Horror Story: Coven kom på Netflix den 2. marts 2015, hvor også de to første sæsoner ligger.

Se traileren til 3. sæson af American Horror Story: Coven