Kategorier
BREAKING FILM OG SERIE NYT NYHEDER

AFSTEMNING: Hvad er årets bedste serie på Netflix?

Nu kan du være med til at kåre Årets bedste Netflix-serie og Årets mest sete serie på Netflix.

Er Orange is the New Black, House of Cards, The Blacklist eller Homeland dine yndlingsserier på Netflix eller skal vi over til de britiske serier som Downton Abbey og The Fall? Du bestemmer hvilken serie, der skal kåres til titlen Årets bedste Netflix-serie.

Fortæl os, hvilke serier du har set i 2016 og hvilke serier, der i dine øjne er de bedste. Hvis du deltager i afstemningen inden den 1. februar 2017 og skriver dig op til vores nyhedsbrev, deltager du i lodtrækningen om 6 måneders gratis Netflix (værdi 500,-).

– Streamingtjenesten holder jo kortene tæt til kroppen i spørgsmålet om hvilke serier, der er de mest populære. Derfor vil vi nu have afsløret hvilke serier danskerne så mest i 2016 og ikke mindst, hvilke Netflix-serier vi danskere synes er de bedste, fortæller Brian Ebbesen fra Flixnyt.

KOM TIL AFSTEMNINGEN HER

Afstemningen løber frem til den 1. februar 2017 hvorefter der trækkes en vinder af gavekortet til Netflix på 500,-. Vinderen får direkte besked. Gevinsten kan ikke ombyttes til kontanter. Konkurrencen er ikke sponseret, godkendt af eller forbundet med Netflix.

 

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.