Kategorier
BREAKING FILM

Juryen (Runaway Jury) på Netflix

Den amerikanske thriller, Juryen (Runaway Jury) fra 2003 kan nu ses på Netflix.

Sammen med sin advokat (Dustin Hoffman) sagsøger enken til et offer for en meningsløs massakre på et kontorm den våbenfabrik, der har fremstillet det dræbende våben.

Deres påstand er, at våbenfabrikanten har medansvar for de mange håndvåben i omløb.

Da sagen ikke alene kan resultere i en giganterstatning, men også påvirke fremtidige sager, viger våbenfabrikantens advokater ikke tilbage for noget som helst for at vinde.

De ansætter bl.a. en jury-konsulent (Gene Hackman), der skal sikre, at balancen i juryen falder ud til hans klienters fordel. Men én af jurymedlemmerne har sin helt egen dagsorden, der hurtigt kan ændre selv de bedst lagte planer…

Bestsellerforfatteren John Grisham har endnu engang spundet et net, der fastholder sit publikum i et jerngreb. Filmen er instrueret af Gary Fleder og har også John Cusack og Rachel Weisz på rollelisten.

Juryen (Runaway Jury) på Netflix

BT gav filmen 4 stjerner og skrev: “Det er specielt en fornøjelse at se veteranerne Dustin Hoffman og Gene Hackman, der som unge skuespilleraspiranter delte en lejlighed på Manhattan, duellere på lærredet.”

Juryen (Runaway Jury) kom på Netflix den 25. januar 2017.

Se traileren til Runaway Jury

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.