Kategorier
BREAKING FILM

My Super Ex-Girlfriend på Netflix

Den romantiske komedie fra 2006, My Super Ex-Girlfriend med Uma Thurman og Luke Wilson i hovedrollerne, kan nu streames på Netflix.

Matts (Luke Wilson) kæreste Jenny (Uma Thurman) er ikke som andre kærester, for under det almindelige ydre gemmer sig superhelten G-Girl, der bekæmper kriminalitet og uretfærdighed, hvor end hun finder den.

Desværre er Jenny også temmelig usikker og besidderisk, og til sidst bliver det for meget for Matt, så han forsøger at slutte forholdet. Men det har G-Girl bestemt ikke tænkt sig at lade ham slippe godt fra.

Filmen er instrueret af Ivan Reitman.

My Super Ex-Girlfriend på Netflix

BT gav filmen 4 stjerner og skrev: “Special-effekterne er (…) ikke noget at råbe hurra for. Men den originale historie kombineret med de charmerende skuespiller-indsatser redder dagen.”

My Super Ex-Girlfriend kom på Netflix den 25. januar 2017.

Se traileren til My Super Ex-Girlfriend

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.