Kategorier
BREAKING FILM NYHEDER

‘300: Rise of an Empire’ på Netflix

Der er dømt voldsomme kampscener i actionfilmen 300: Rise of an Empire fra 2013, der nu kan ses på Netflix Danmark.

Filmen 300: Rise of an Empire er fortalt i samme stil som forløberen 300 fra 2007, hvilket betyder at der er skruet helt op for den grafiske vold.

Handlingen foregår samtidig med og efter Kong Leonidas og hans 299 ekstremt veltrænede krigere sloges for Spartas ære i kultfilmen 300, hvor hele Grækenlands fremtid stod på spil på de omkringliggende have. Denne gang er actionscenerne rykket til en ny slagmark: Det åbne hav.

Den athenske general, Themistokles, der både er en erfaren kriger og en gudsbenådet strateg, forsøger at samle Grækenland mod den enorme angribende persiske hær, som er anført af den persiske konge Xerxes og den hævn- og blodtørstige hærførerinde, Artemisia, der er genereal for hele den persiske flåde.

Da filmen 300: Rise of an Empire kom i de danske biografer i 2013 var ikke anmeldere begejstrede. BT’s anmelder gav filmen 4 stjerner og skrev “Det her er ikke for sarte sjæle. Og selvom alt er optaget foran en greenscreen og resten er tilføjet med hjælp fra Hollywoods bedste computergenier og lydfolk, så er resultatet ligesom i etteren forbavsende effektivt og sindsygt underholdende.”

300: Rise of an Empire kom på Neflix den 14. januar 2015.

SE FLERE NETFLIX FILM NYHEDER HER

Se traileren til ‘300: Rise of an Empire’

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.