Kategorier
BREAKING FILM & SERIER FILM OG SERIE NYT NYHEDER

2. sæson af ‘Orange is the New Black’ kommer til juni

Mens de fleste af os ikke kan få hænderne ned over 2. sæson af ‘House of Cards’, er Netflix klar med datoen for premieren på en anden af deres Netflix originals serier: ‘Orange is the New Black’.

Oplysningen om premieren var nemlig listigt lagt ind i afslutningen på den sidste episode af ‘House of Cards’, hvor det blev afsløret, at 2. sæson af ‘Orange is the New Black’ får premiere den 6. juni. Fra den dag vil samtlige 13 afsnit være tilgængelig på Netflix over hele verden.

LÆS ‘OITNB’ GIVER ‘HOUSE OF CARDS’ BAGHJUL

I weekenden udsendte Netflix samtidig udsendte en 15-sekunder kort teaser om den kommende sæson. Teaseren afslører ikke specielt meget om handlingen, men dog afsløres det, at Pornstache stadig har et ‘pornstache’.

‘Orange Is The New Black’ handler om den hvide Brooklyn-pige, Piper Chapman, der lever et normalt liv med sin forlovede, men hun indhentes af fortiden og sendes 15 måneder i et kvindefængsel, fordi hun for mange år siden transporterede penge for en narkoboss.

Scene fra OITNBSerien er voldsomt populær i USA og landet gik nærmest ’Orange’ amok da serien havde premiere i juli 2013 og der ventes tilsvarende scener når 2. sæson får premiere den 6. juni.

En af dem, der glæder sig herhjemme må være bloggeren Nana Maria som anmeldt 1. sæson af serien. Hun gav den 5 stjerner (ud af 6): ”På trods af de lurende klichéer formår serien alligevel at være interessant, overraskende, forunderlig og humoristisk. Jeg slugte serien i max tempo og ville ønske, sæson 2 kom NU

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.