Kategorier
FOR BØRN NETFLIX SERIER

2. sæson af ‘Mako Havfruerne (Mako Mermaids)’ på Netflix

2. sæson af serien Mako Havfruerne (Mako Mermaids) kan nu ses på Netflix Danmark.

I serien følger vi havfruerne Sirena, Nixie og Lyla, som beskytter øen Mako og det 15-årige menneske Zac, der har fået magiske kræfter og en havmandhale efter at han rørte ved vandet i Magic Pool på en fuldmåne aften. De tre havfruer jagter Zac for at tage hans magiske kræfter fra ham.

Her i 2. sæson dukker to nye havfruer op, Ondina og Mimmi, da Zac fortsat opfattes som en trussel mod flokkens dyrebare Mako Ø. En ny havmand, Erik har dog også fået et godt øje til øens kræfter og han udgør en endnu større trussel.

Mako Havfruerne er en såkaldt spin-off serie til den australske tv-serie H20: Bare tilsæt vand, der har været sendt på TV2 og Disney Channel i Danmark.

Første sæson kom på Neflix i 2013 og den 13. februar 2015 kom 2. sæson af Mako Havfruerne (Mako Mermaids) på Netflix.  Serien henvender sig primært til teenagere, da Mako Havfruerne (Mako Mermaids) kun er med engelsk tale og danske undertekster.

Se traileren til Mako Havfruerne (Mako Mermaids) (svensk udgave)

http://youtu.be/1_YLNuJMYsY

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.