Kategorier
FILM

Den danske kortfilm ‘Labrador’ på Netflix

Det danske drama Labrador fra 2011 kan nu ses på Netflix.

Filmen handler om parret Stella (Stephanie León) og Oskar (Carsten Bjørnlund), der besøger hendes far, kunstneren Nathan (Jakob Eklund), som sammen med sin hund har trukket sig tilbage til en hytte på Gotlands kyst, hvor han kan lave sine malerier i fred.

Nathan er alt andet end begejstret for datterens kæreste, Oskar og da det kommer frem, at Stella er gravid, indleder de to mænd en psykologisk kamp og det kommer til en form for opgør mellem de to.

Labrador blev vist ved filmfestivallen i Cannes i 2011, hvor den var nomineret til en ‘Golden Camera’ og den vandt en ‘Golden Star’ ved filmfestivallen i Marrakech. Filmen kom dog aldrig i de danske biografer, hvilket sikkert skyldes at filmen blot er 69 minutter lang.

Den eneste anmeldelse af Labrador vi har kunnet finde er fra CinemaOnline, der gav filmen 3 stjerner og skrev: ‘En kortfilm, der blev for lang’ 

Labrador kom på Netflix den 15. februar 2015.

Se traileren til ‘Labrador’

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.