Kategorier
BREAKING FILM & SERIER NYHEDER

3. sæson af House of Cards ved en fejl lagt online!

Der er sikkert røde øre hos Netflix, for fejl i onsdags betød at næsten hele 3. sæson af den populære serie, House of Cards kunne se på streamingtjenesten.

Sæsonen får første premiere den 27. februar og indtil nu har Netflix gjort alt hvad de kunne for at holde handlingen hemmelig. Men onsdag aften – 16 dage før verdenspremieren – røg 10 afsnit (Afsnit 27 til 36 af den samlede serie) ved en fejl online.

Dermed fik nogle heldige Netflix-seere fornøjelsen af, at være de allerførste i verden til at se 3. sæson af House of Cards, deriblandt var også det store amerikanske online-magasin The Verge, som skrev om ‘begivenheden’ på deres website. Vores billede i artiklen stammer fra The Verge.

Billede af fejl-skærm på Net
Sådan ser det ud nu, hvis du følger linket til House of Cards sæson 3

Glæden blev dog kort, for i takt med at nyheden spredte sig på de sociale medier, opdagede Netflix også fejlen og efter 15-20 minutter fjernet sæsonen igen, hvilket gav sort skærm hos dem, der var i gang med serien.

Netflix har efterfølgende beklaget fejlen, der selv kalder uheldet for en bug i deres system. På seriens twitter-profil kan man læse: “Dette er Washington. Der er altid en lækage.”

Fra flere sider blev der gættet på – eller måske mere håbet på – at Netflix ville gøre de 10 afsnit tilgængelige igen, nu hvor skaden alligevel var sket, men det kommer ikke til at ske. Netflix holder fast i at premieredatoen for 3. sæson af House of Cards er den 27. februar.

Handlingen i 3. sæson af ‘House of Cards’

Det ligger dog helt fast nu, at handlingen i 3. sæson bliver mere udenrigspolitisk end de to foregående sæsoner af House of Cards, ligesom den aktuelle krise med Rusland kommer til at spille en afgørende rolle. Her kommer vi jo til at se den danske skuespiller Lars Mikkelsen som Ruslands præsident i serien.

På flere amerikanske sider kan du se alle korte kapitel-beskrivelser, der er til hvert afsnit. For ikke at ødelægge spændingen har vi valgt ikke at beskrive dem her.

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.