Kategorier
BREAKING FOR BØRN NYHEDER

Se ‘Hr. Peabody & Sherman’ på Netflix

DreamWorks Animation-filmen Hr. Peabody & Sherman fra 2014 kan nu ses på Netflix Danmark.

Filmen handler om den noget specielle hund, Hr. Peabody (Lasse Rimmer – dansk stemme). For ikke nok med at han kan gå på to ben og kan tale. Han er også et erhvervsgeni, opfinder, videnskabsmand, Nobelpris-modtager, gourmet-kok, dobbelt OL-medaljevinder og ja – generelt bare lidt af et geni.

Ved at bruge sin mest geniale opfindelse, en tidsmaskine, tager Hr. Peabody og hans adopterede søn, Sherman, tilbage i tiden til historiens mest afgørende øjeblikke i bl.a. Ægypten, det antikke Grækenland og renæssancens Italien, hvor der vendes op og ned på det, man har læst i historiebøgerne.

Men da Sherman bryder reglerne for tidsrejser, står vores to helte pludselig midt i et kapløb for at få repareret verdenshistorien og redde fremtiden. Alt imens Hr. Peabody står over for sin største prøvelse til dato – rollen som far.

Biograffilmen bygger på Jay Wards klassiske tegneserie og er den første af sin slags om Hr. Peabody og Sherman. Filmen er instrueret af Rob Minkoff, der også var manden bag ’Løvernes konge’ og ’Stuart Little’.

LÆS OGSÅ: DE 7 BEDSTE FILM PÅ NETFLIX TIL BØRN OG DERES FORÆLDRE

BT gav Hr. Peabody & Sherman 5 stjerner og skrev: “En noget nær perfekt tegnefilm!”

Hr. Peabody & Sherman kom på Netflix den 11. februar 2015.

Se traileren til ‘Hr. Peabody & Sherman’

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.