Kategorier
NYHEDER STREAMINGTJENESTER

Lige nu: Prøv ViaPlay gratis i 30 dage

Hvis du er løbet lidt træt i film og serier på Netflix, så kan du lige nu teste Netflix-alternativet ViaPlay af helt gratis i 30 dage.

PRØV VIAPLAY GRATIS I 30 DAGE – UDEN BINDING!

Med ViaPlay åbner der sig en verden meget lig den du kender fra Netflix, dog med en enkelt kæmpe fordel. Den vender vi tilbage til.

Empire fik premiere på ViaPlay før sommerferien og er en af de mest seete serier på streamingtjenesten. Empire handler om Lucious Lyon, spillet af Terrence Howard, som er kongen af hip hop. Han er CEO for Empire Entertainment – og en tidligere gangster. Hans musik imperium har høstet succes i mange år, men alt ændrer sig, da han finder ud af, at han lider af en sygdom, som inden for tre år vil gøre ham lammet. Uret tikker, og han skal lære sine tre sønner, hvordan man styrer virksomheden, så de, i en ikke så fjern fremtid, kan overtage hans livsværk.

ViaPlay - børnenes favoritterDer ligger flere nyere biograffilm på ViaPlay og lige nu kan du f.eks se Naboer med Seth Rogen og Zac Efron, Leonardo DiCaprio i The Wolf of Wall Street, Jamie Foxx i White House Down, Brad Pitt i Fury, Hugh Jackman som The Wolverine eller Liam Neeson i Non-Stop. 

Lige nu kan du få Viaplay gratis den første måned og ingen binding.

Mon ikke børnene vil glæde sig til at se Toy Story 1+2+3Det regner med frikadeller 1+2, Horton og Støvfolket og den populære serie, Violetta.

ViaPlay til børnene

ViaPlay børnI det hele taget er udvalget af især børnefilm på ViaPlay imponerende. Store successer i biografen som Flyvemaskiner 2, Ratatouille og Space Dogs 2 kan ses på ViaPlay.

Derudover kan du se populære serier som Diego, Dora Explorer,SvampeBob Firkant og Teenage Mutant Ninja Turtles.

Derudover finder du et hav af populære reality tv-programmer på ViaPlay, som Familien fra Bryggen, Paradise Hotel, Robinson Ekspeditionen, For lækker til love og mange andre.

Fordelen ved ViaPlay

Der er timevis af god underholdning, som du kan se på mobilen, tablet, computer, Smart TV, Apple TV, Chromecast samt spilkonsollerne: XBox 360 og Playstation 3 & 4.

Fuldstændig som du kender det fra Netflix, men dog med en enkelt forskel: Du kan downloade film og afsnit af serier til din telefon eller tablet, så du kan se dem uden at være på internettet! Du kan med andre ord hente film ned til en længere biltur ned igennem Tyskland, hvor ungerne har brug for lidt underholdning på bagsædet. En fantastisk feature, som vi kun kan håbe på også finder vej til Netflix.

Som du kender det fra Netflix forsvinder film og serier også fra ViaPlay og nye kommer til, men modsat Netflix fortæller ViaPlay dig hvornår en serie eller film forlader tjenesten, så du i god tid vil vide, om du skal skynde dig at se serien færdig. Endnu en feature vi kun kan håbe snart også kommer på Netflix.

Har du fået lyst til at prøve dette Netflix alternativ, så er det nu du skal slå til, hvor du kan prøve ViaPlay gratis den første måned og ingen binding.

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.