Kategorier
BREAKING FILM USA

‘Fast & Furious 6’ på Netflix Holland

Action-braget Fast & Furious 6 kan nu ses på Netflix Holland. 

Fast & Furious 6 tager sit udgangspunkt efter kuppet i Rio, hvor Dom, Brian og deres bande er spredt over hele kloden.

Selvom de hver har fået 100 mio. dollars ud af kuppet, har forbrydelse en pris, og de må hele tiden leve på flugt uden mulighed for at vende hjem. Imens har FBI-agenten Hobbs forfulgt en organisation af dødbringende racerkørere gennem 12 lande.

Organisationens overhoved bliver hjulpet af Doms store kærlighed, Letty, som han troede var død. Hobbs erkender, at Dom og hans bande er de eneste, der kan stoppe de kriminelle, og banden får stillet den ultimative betaling i vente: total benådning af dem alle, så de kan vende hjem til deres familier igen.

LÆS: SÅDAN KAN DU SE NETFLIX HOLLAND PÅ 2 MINUTTER

Fast & Furious 6 er ligesom de tre foregående instrueret af Justin Lin. Han har genforenet holdet fra Fast Five (2011) med Vin Diesel, Dwayne “The Rock” Johnson og Paul Walker i spidsen. Nye ansigter inkluderer bl.a. Luke Evans, Gina Carano og de to danskere, Thure Lindhardt og Kim Kold.

Ekstra Bladet gav filmen 4 stjerner og skrev “Sekseren er nok den hidtil mest velsmurte og spektakulære i sagaen(…) Har man allerede benzin i blodet, er der ikke så meget at betænke sig på.” 

Fast & Furious 6 kom på Netflix Holland den 8. februar 2015. 

Se traileren til ‘Fast & Furious 6′

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.