Kategorier
BREAKING NETFLIX SERIER SERIER

2. sæson af House of Lies på Netflix

Anden sæson af den prisbelønnede amerikanske komedieserie House of Lies er netop kommet på Netflix Danmark.

Vi er tilbage hos den charmerende Marty Kaan (Don Cheadle), som er chef-konsulenten i The Pod og hans lille gruppe af konsulenter, der består af Jeannie (Kristen Bell), Clyde (Ben Schwartz) og Doug (Josh Lawson).

Her i anden sæson fortsætter Marty og gruppen med at forfølge kunder på deres egen specielle måde, men i kølvandet på sexchikane skandalen må de vænne sig til den nye firmakultur i Galweather & Stearn. Marty og Jeannie får samtidig problemer med at holde privatlivet og arbejdslivet adskilt og de to kæmper med følelserne for hinanden.

Oplev masser af sex, løgne og korruption i de 12 nye afsnit af andene sæson af House of Lies, hvor Don Cheadle i øvrigt modtog en Golden Globe i 2013 for sin rolle som Marty.

House of Lies på Netflix

House of Lies, der ikke må forveksles med House of Cards, er løst baseret på den tidligere topkonsulent Martin Kihns bog “House of Lies: How Management Consultants Steal Your Watch and Then Tell You the Time”, der handler om hans tid i et konsulentfirma, hvor alt kan lade sig gøre.

SE FLERE SERIENYHEDER PÅ NETFLIX HER

Der er indtil videre lavet fire sæsoner af House of Lies og 4. sæson får premiere på den amerikanske tv-kanal Showtime den 11. januar 2015.

2. sæson af House of Lies kom på Netflix den 1. januar 2015, hvor også første sæson ligger.

Se traileren til 2. sæson af House of Lies

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.