Kategorier
BREAKING DOKUMENTAR NYHEDER

Dokumentarserien ‘Bomb Patrol: Afghanistan’ på Netflix

Den amerikanske dokumentar serie Bomb Patrol: Afghanistan fra 2011 kan nu ses på Netflix Danmark.

Bomb Patrol: Afghanistan følger en gruppe bomberyddere under  US Navy E.O.D. Explosive Ordinance Disposal Unit, som bestrider et af verdens farligste hverv i et af verdens farligste lande.

Med kameraer monteret på hjelm og kroppen giver den amerikanske enhed af sprængningseksperter os en unik mulighed for at opleve et af verdens brændpunkter så tæt på som overhovedet muligt. Vi følger holdet både under den syv måneder lange, benhårde træning og forberedelse i USA og på den månedlange mission i det krigshærgede Afghanistan med det ene mål for øje; at detonere så mange sprængstoffer som overhovedet muligt.

Det er den amerikanske tv-station G4, der har lavet Bomb Patrol: Afghanistan, der af flere beskrives som en reality udgave af den Oscar-vindende film The Hurt Locker, som i øvrigt også ligger på Netflix.

Bomb Patrol: Afghanistan består af 10 afsnit og det er uvist om der kommer en sæson to af Bomb Patrol: Afghanistan. Ud over de 10 afsnit, er der produceret yderlige 7 afsnit, som dog ikke er på Netflix. Der er tale om en slags ‘behind the scenes’ og fraklip, som ikke har været vist tidligere.

Dokumentarserien Bomb Patrol: Afghanistan kom på Netflix den 1. januar 2015.

Se traileren til ‘Bomb Patrol: Afghanistan’

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.