Kategorier
BREAKING NETFLIX SERIER SERIER

3. sæson af The Borgias på Netflix

3. og sidste sæson af det storslåede tidsdrama The Borgias kan nu streames på Netflix.

The Borgias foregår i Italien i 1490’ernes Rom i renæssancens storhedstid. Her følger vi den skruppelløse og legendariske familie Borgia og familiens korrupte overhoved, den spanske rigmand Rodrigo Borgias (Jeremy Irons) og hans smukke, men bedrageriske datter Lucrezia (Holliday Grainger). 

Pave Innocens VIII ligger på sit dødsleje og Rodrigo har planer om at blive den nye pave. Trods undertippet og uden den store opbakning, lykkedes det ham ved hjælp af bestikkelse og bedrag, at opnå valg til den magtfulde post. Den 11. august 1492 kan han tage navnet Alexander VI og overtage sædet efter den afdøde pave.

I sine elleve år som pave begår han alle tænkelige synder for at sikre magt, indflydelse og enorme rigdomme til sig selv og sin familie. Det tog Vatikanet flere hundrede år at komme sig efter alle hans skandaler.

SE ALLE SERIENYHEDER FRA NETFLIX HER

Den skruppelløse familie Borgia
Den skruppelløse familie Borgia

Her i sæson 3 af The Borgias kæmper Paven for dit liv efter at være blevet forgiftet og kardinalerne flokkes som gribbe for at overtage sædet. Hans sønner Cesare (Francois Arnaud) og Micheletto (Sean Harris) spotter hvem, der var bag attentatet, men Della Rovere (Colm Feore) er klar med sit næste træk. Men takket være Lucrezia er det ikke sikkert, at familien Borgias greb om magten i Vatikanet er slut endnu.

The Borgias på Netflix

Hvis du kunne lide serien The Tudors, så vil du helt sikkert elske den Oscar-vindende Neil Jordans overdådige, erotiske og skandaløse drama The Borgias. Det var i øvrigt planen, at The Borgias skulle bestå af fire sæsoner, men serien blev stoppet efter den 3. sæson.

3. og sidste sæson af The Borgias kom på Netflix den 1. januar 2015, hvor alle sæsoner nu kan ses.

Se traileren til 3. sæson af The Borgias

http://youtu.be/Tm3fsdIh510

 

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.