Kategorier
STREAMINGTJENESTER

Skift til IPtv og få Danmarks billigste TV-pakke!

De fleste af os har allerede optaget, at med Netflix eller en af de andre streamingtjenester i huset ændrer vores tv-vaner sig drastisk. De fleste af os kan uden problemer droppe de store tv-pakker og dermed sparer tusindvis af kroner om året.

Flixnyt har derfor sat sig for at undersøge, hvordan vi med Netflix kan få en billig tv-pakke, så vi dels kan få dækket behovet for at se traditionel flow-tv, som TV2 og DR, dels kan se TV på samme måde som vi i dag ser Netflix på.

Svaret er IPtv, som ganske enkelt er TV leveret via internettet – præcis som Netflix og de andre streamingtjenester. Ved at droppe TV via kabel, parabol eller antenne og gå all-in på IPtv vil du let kunne få din årlige tv-pakke regning UNDER 1.000,- kroner om året. Faktisk giver IPtv dig muligheden for at få Danmarks billigste TV-pakke.

Vi har lavet en oversigt over de fire mest populære, billige IPtv-pakker, der alle er perfekt til dig som har Netflix og som du kan skifte til allerede i morgen, uden at skulle skifte internetudbyder eller have gravet nye kabler ind.

Klik HER og se hvem der kan give dig Danmarks billigste IPTV-pakke.

 

 

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.