Skift til IPtv og få Danmarks billigste TV-pakke!

Skift til IPtv og få Danmarks billigste TV-pakke!

De fleste af os har allerede optaget, at med Netflix eller en af de andre streamingtjenester i huset ændrer vores tv-vaner sig drastisk. De fleste af os kan uden problemer droppe de store tv-pakker og dermed sparer tusindvis af kroner om året.

Flixnyt har derfor sat sig for at undersøge, hvordan vi med Netflix kan få en billig tv-pakke, så vi dels kan få dækket behovet for at se traditionel flow-tv, som TV2 og DR, dels kan se TV på samme måde som vi i dag ser Netflix på.

Svaret er IPtv, som ganske enkelt er TV leveret via internettet – præcis som Netflix og de andre streamingtjenester. Ved at droppe TV via kabel, parabol eller antenne og gå all-in på IPtv vil du let kunne få din årlige tv-pakke regning UNDER 1.000,- kroner om året. Faktisk giver IPtv dig muligheden for at få Danmarks billigste TV-pakke.

Vi har lavet en oversigt over de fire mest populære, billige IPtv-pakker, der alle er perfekt til dig som har Netflix og som du kan skifte til allerede i morgen, uden at skulle skifte internetudbyder eller have gravet nye kabler ind.

Klik HER og se hvem der kan give dig Danmarks billigste IPTV-pakke.