Kategorier
BREAKING NYHEDER SERIER

ZOO på Netflix

En af de meste spændende serie-nyheder i mange år, ZOO kan nu endelig ses på Netflix.

I årtusinder er dyr blevet jaget, underkuet og slagtet af mennesker … nu er det deres tur. I storbyer og landsbyer – fra Afrika til Los Angeles angribes menneskeheden pludselig af bidske dyr.

Da angrebene tager til i styrke og dyrene efterhånden bliver mere organiserede beslutter den unge bioloig, Jackson Oz (James Wolk) sig for at undersøger fænomenet nærmere.

Sammen med Abraham Kenyatta (Nora Arnezeder), en franske agent og bloggeren Jamie Campbell (Kristen Connolly) opdager de snart, at angrebene er motiveret af noget, der er langt farligere end dyriske instinkter. En epidemi har ramt verdens dyr.

ZOO er baseret på bestseller-forfatteren James Pattersons romaner af samme navn.

ZOO på Netflix

Serien var en af de mest seeste tv-serie på den amerikanske tv-station CBS i 2015 og tv-stationen bestilte hurtigt endnu en sæson af Zoo, der løber over skærmen i USA netop nu (sommeren 2016).

Serien er i øvrigt blevet kritiseret voldsomt af dyreværnsorganisationen PETA for at gøre brug af rigtige dyr under optagelserne frem for at benytte sig at computeranimerede dyr.

ZOO sæson 1 kom på Netflix den 1. juli 2016.

Se traileren til ZOO

https://www.youtube.com/watch?v=YKr70mFxf_w

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.