Kategorier
BREAKING FILM

Arbitrage (Løgnen / Alt Har En Pris)

Den amerikanske thriller fra 2012, Arbitrage (Løgnen / Alt Har En Pris) kan nu ses på Netflix.

Den 60-årige milliardær Robert Miller (Richard Gere) ligner en mand med succes både i arbejdslivet og i privaten. Men i virkeligheden er han desperat efter hurtigt at slutte salget af hans forretningsimperium til en stor bank, før hans bedrageri bliver afsløret.

Miller arbejder hårdt på at opretholde facaden over for konen (Susan Sarandon) og sin datter (Brit Marling), der er udset til at skulle overtage hans firma.

Men netop som handlen ser ud til at gå igennem, kører Miller galt med sin franske elskerinde ved sin side. Hun bliver dræbt i uheldet og Miller gør hvad han kan for at dække over uheldet. Den ivrige betjent, Michael Bryer (Tim Roth) begynder at se Miller efter i sømmene og pludselig er hans forretningsimperium slet ikke så succesfuldt alligevel.

SE ALLE DE NYE FILM PÅ NETFLIX HER

Det er Nicholas Jarecki, der har instrueret og skrevet filmen Arbitrage, der på dansk har fået titlen Løgnen og på Netflix hedder: Alt Har En Pris. Filmen var nomineret til en Golden Globe.

Filmen kom ikke i de danske biografer.

Arbitrage (Løgnen / Alt Har En Pris) kom på Netflix den 1. juli 2016.

Se traileren til Arbitrage (Løgnen / Alt Har En Pris)

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.