Kategorier
BREAKING FILM

Will Smith er superhelten ‘Hancock’ på Netflix

Will Smith er superhelten ‘Hancock’ i actionkomedien fra 2008, der nu er på den danske Netflix.

I filmen følger vi bumsen Hancock (Will Smith), der på uforklarligvis har fået superkræfter, som han er alt andet end god til at bruge. Faktisk ødelægger han mere end han redder, når han ramt af alvorlige tømmermænd kaster sig ud som superhelt.

Da Hancock en dag redder PR-manden Ray (Jason Bateman), vil denne forsøge at rette op på Hancocks dårlige image. Superhelten går modstræbende med til at prøve de utraditionelle metoder, mest fordi han har fået et godt øje til PR-mandens kone, Mary (Charlize Theron).

Det bliver en lang og hård kamp for alle, at få vendt Hancock til en superhelt, som befolkningen har tillid til og som politiet tør ringe efter, når det brænder på.

Anmelderne gav filmen middelkarakterer da den kom i biografen i 2008. Mest begejstret var Jyllands-Posten, som gav ‘Hancock’ 5 stjerner: “En både fabulerende og fascinerende film – på alle niveauer. Medrivende satser den på eventyrlysten i alle aldre og appellerer samtidig diskret til eftertanken.”

KØB HANCOCK – EXTENDED CUT – PÅ DVD

Filmen er skabt ud fra en beskeden idé, men alligevel lykkedes det at skabe en både humoristisk og spændende film. Den indspillede mere end 650 millioner dollars på verdens plan og må derfor betegnes som en succes.

‘Hancock’ kom på Netflix de 30. marts 2014

Se traileren til ‘Hancock’

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.