Kategorier
BREAKING SERIER

2. sæson af ‘Sherlock’ nu på Netflix

2. sæson af den populære BBC-serie ‘Sherlock’ er nu kommet på Netflix.

Hvis du troede, at Sherlock Holmes på TV var noget der hørte 70’erne og 80’erne til, så kan du godt tro om igen.

Med ‘Sherlock’ er den excentriske detektiv virkelig rykket ind i det 21. århundrede.

I rollen som Sherlock Holmes ser vi Benedict Cumberbatch og i rollen som hans trofaste følgesvend,  Dr. John Watson ses Martin Freeman. Netop samspillet mellem Sherlock og Watson er eminent og med til at gøre lige netop denne serie til noget helt specielt. Bevares, der er mysterier, som skal opklares, men kemien mellem de to er intet mindre end fantastisk.

LÆS BOGEN ‘FRA HOLMES TIL SHERLOCK’

Selv om der er lavet mere end 200 serier og film om Sherlock Holmes, så tøver vi ikke med at kalde denne BBC-serier for den bedste Sherlock Holmes-serier nogensinde!

Serien rammer fuldstændig stemningen i Arthur Conan Doyles klassiske historier fra midten af 1800-tallet, men med en handling som foregår i nutidens London. For eksempel har Dr. Watson en blog på nettet, hvor du som seere kan følge med i de to detektivers arbejde.

2. sæson af ‘Sherlock’ kom på Netflix i Danmark den 31. marts 2014. Hver sæson består kun af 3 episoder, men de er til gengæld af halvanden times varighed.

Se traileren til 2. sæson af ‘Sherlock’

http://youtu.be/IOkLuk3Nx4Q

3. og 4. sæson af ‘Sherlock’

Når 3. sæson en gang kommer på Netflix, kan vi danskere i øvrigt glæde os over, at Lars Mikkelsen har fået en fremtrædende rolle i serien, som superskurken Charles Augustus Magnussen.

Og bare rolig – der kommer en 4. sæson af ‘Sherlock’. Efter en del rygter kunne BBC Crime i starten af marts bekræfte, hvad fans havde håbet på: Der kommer en 4. sæson, men du må væbne dig med tålmodighed. Serien forventes først at få premiere på BBC i 2016.

 

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.