Kategorier
BREAKING SERIER

To ny sæsoner af ‘Luther – strømer på kanten’

Netflix har netop tilføjet to nye sæsoner af den fremragende BBC-krimiserie ‘Luther’, som herhjemme hedder ‘Luther – Strømer på kanten’.

Serien hander om den hårdkogte politimand John Luther ( Idris Elba), der ikke altid gør tingene efter bogen i forsøget på at få de skyldige bag lås og slå. Han er en dedikeret detektiv, der prøver at bevare herredømmet over sit privatliv og samtidig håndtere de psykologiske faktorer, der ligger bag ved de forbrydelser, han opklarer.

Idris Elba har modtaget en Golden Globe for sin rolle som Luther og serien har været nomineret til fem Emmy-awards.

Første sæson af ‘Luther’ ligger allerede på Netflix og med de to nye afsnit er serien komplet, for manden bag ‘Luther’, Neil Cross har desværre bekræftet, at der IKKE kommer en 4. sæson af serien. Der er dog overvejelser om, at lave en film med John Luther i hovedrollen.

Se traileren til ‘Luther’

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.