Kategorier
BREAKING SHOWS

Top Gear sæson 22 på Netflix

Er du til biler, britisk humor og tre halvgale briter, så vil du sikkert glæde dig over den seneste Netflix-opdatering af BBC-programmet Top Gear. Nu er Top Gear sæson 21 og 22 på streamingtjenesten.

Top Gear er uden tvivl verdens bedste bilprogram, også selv om der ikke lægges skjul på, at programmet først og fremmest er underholdning. Programmet vises i mere end 100 lande og det anslås at mere end 350 millioner mennesker følger med i bilprogrammet over dem alle.

Der ligger nu fem sæsoner af programmet Top Gear og senest er sæson 21 og 22 sæson fra 2014 og 2015 netop tilføjet.

Dette er de sidste sæsoner med Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May som værter. De stoppede som bekendt efter den meget omtalte sag med Jeremy Clarkson, der verbalt havde overfuset seriens producer, hvilket fik BBC til ikke at forlænge aftalen med holdet.

Top Gear sæson 22 PÅ neTFLIX

Hvornår kommer der flere sæsoner af Top Gear på Netflix?

Efter den populære trios exit tog duoen Chris Evans og Matt LeBlanc over som værter, men for den populære radiovært, Chris Evans blev det en kort fornøjelse. Efter blot seks afsnit besluttede han at forlade programmet, hvilket har kastet programmet ud i noget af en midtlivskrise.

Meget tyder dog på, at det nye hold af værter bliver Matt LeBlanc, Chris Harris og Rory Reid, der kan ses i de nye afsnit på BBC.

Det ligger allerede nu fast, at Netflix også kommer til at vise de nye sæsoner af Top Gear, det er blot uvist hvornår de kommer på streamingtjenesten.

Flixnyt skal nok holde dig opdateret, så snart vi har nyt fra Netflix om Top Gear.

Top Gear på Netflix

BLIV VEN MED OS PÅ FACEBOOK OG FÅ MERE UD AF NETFLIX

Top Gear sæson 21 og 22 kom på Netflix den 31. marts 2017, hvor også sæson 18, 19 og 20 ligger.

Se traileren til Top Gear sæson 22

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.