Kategorier
BREAKING SERIER

7. sæson af ‘Dexter’ på Netflix

Det vil helt sikkert glæde fans af den populære tv-serie Dexter, at Netflix Danmark nu har tilføjet den 7. sæson.

I den prisbelønnede serie følger vi Dexter Morgan (Michael C. Hall), der arbejder som kriminaltekniker hos politiet i Miami, men i fritiden er han en blodtørstig seriemorder.

BLIV VEN MED OS PÅ FACEBOOK OG FÅ MERE UD AF NETFLIX

Han har siden sin barndom haft trang til at dræbe, men hans far lærte ham at styre denne trang. Nu er faderen imidlertid død og dermed er Dexter’s blodtørst umulig at styre. Han får dækket sit behov ved at dræbe dem der ‘fortjener det’ – altså kriminelle som undslipper lovens lange arm – og samtidig bruger han sin tekniske viden fra politiet til ikke at blive opdaget.

Her i 7. sæson får vi muligvis svaret på hvorfor Dexter er så dybt traumatiseret, at han er blevet seriemorder og hvilken hemmelighed han gemmer på. Glæd dig til endnu en sæson med spænding, action og romantik!dexter2

Serien havde premiere på kabel tv-kanalen Showtime og Dexter er med tiden blevet tv-stationens største seriesucces. Den 7. sæson er i øvrigt seriens næstsidste sæson, men vi må nok væbne os med tålmodighed for 8. sæson kommer nok tidligst på Netflix i Danmark i starten af 2015. Sidste afsnit af 8. sæson løb nemlig over skærmen på amerikansk tv for omkring 6 måneder siden.

FÆRDIG MED 7. SÆSON? KØB 8. SÆSON AF ‘DEXTER’ PÅ DVD ALLEREDE NU

‘Dexter’ har inspireret virkelige mordere

Dexter er en fantastisk spændende serie med et eminent plot. Desværre har serien været brugt som inspiration til flere virkelige mordere.  Mindst fem mordere er blevet inspireret af Dexter Morgan. Det samme gælder massemorderen Anders Behring Breivik, der i 2011, forklædt som politibetjent, koldblodigt myrdede 77 uskyldige mennesker i Norge. Netop serien Dexter omtales ifølge Ekstra Bladet i Breivik’s 1500 sider lange manifest.

‘Dexter’-producent Melissa Rosenberg fortæller, ifølge The Vancouver Sun, at man fra starten af har været klar over muligheden for, at folk kopierer Dexters rolle. Rosenberg mener dog, at de aldrig har forsøgt at glorificere mordene.

Se traileren til 7. sæson af ‘Dexter’:

http://youtu.be/ZH4ML1TlJWI

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.