Kategorier
BREAKING SERIER

3. og 4. sæson af ‘Drop Dead Diva’ nu på Netflix

Både 3. og 4. sæson af den amerikanske komedieserie Drop Dead Diva er netop kommet på den danske Netflix

Serien omhandler den tynde, blonde model, Deb (Brooke D’Orsay), der er en overfladisk kvinde, som mister livet i en bilulykke. Da hun i sit liv på jorden hverken har gjort noget ondt, men bestemt heller ikke noget godt, kalder englene hende for en ‘zero-zero’.

BLIV VEN MED OS PÅ FACEBOOK OG FÅ MERE UD AF NETFLIX

Dette er Deb bestemt ikke tilfreds med og hun trykker derfor på en knap, som skal sende hende tilbage på jorden igen. Turen retur går dog galt og Deb vågner i stedet op i den overvægtige Jane Bingums (Brooke Elliott) krop. Dette er en kvinde med en høj IQ, succes som advokat og masser af penge på kontoen. Pludselig er Deb advokaten, der skal føre sagter i retten og arbejde i advokatfirmaet.

Billede fra serien Drop Dead DivaDet kan lyde langt ude, men Josh Berman, som står bag serien har virkelig formået, at gøre emnerne i retsagerne og de interne stridigheder på jobbet relevante for alle. Kunne du lide serien ‘Ally McBeal’, så vil du helt sikkert elske denne serie.

Drop Dead Diva har været en stor succes for kabel tv-kanalen Lifetime og herhjemme har TV 3 Puls vist serien. Nu ligger alle fire sæsoner på den danske Netflix og dermed er serien komplet. Lifetime meddelte for et år siden, at der ikke kommer flere afsnit af serien. OPDATERET 2. september 2014: Tak til vores vågne brugere, som har gjort os opmærksom på, at det ikke er slut, når du har set den 4. sæson af Drop Dead Diva. Der er lavet yderligere to sæsoner, som vi naturligvis snart håber at få på Netflix.

Se traileren til ‘Drop Dead Diva’

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.