Kategorier
BREAKING SERIER

7. sæson af horror-serien ‘Supernatural’ på Netflix

Den amerikanske fantasy-horror tv-serie Supernatural har været et kæmpe hit på Netflix, hvor de første seks sæsoner kom på i slutningen af 2013.

Nu er den syvende sæson om de to brødre Sam (Jared Padalecki) og Dean (Jensen Ackles) blevet tilføjet og denne gang slås de to brødre mod dæmoner – både ydre og indre.

BLIV VEN MED OS PÅ FACEBOOK OG FÅ MERE UD AF NETFLIX

Supernatural begynder da brødrene mister deres mor til mørkets kræfter og siden forsvinder også deres far. De får Sam og Dean til at begynde en voldsom jagt på spøgelser og onde ånder. En jagt som bringer dem over det meste af USA i deres sorte Chevrolet Impala fra 1967.

Det var oprindeligt kun meningen, at der skulle laves tre sæsoner af Supernatural, hvilket senere blev forlænget til fem. Selve hovedhistorien i Supernatural sluttede med den 5. sæson, men man valgte at forlænge serien og lige nu er man i gang med 9. sæson i USA. Allerede nu tales der i krogene om en 10. sæson, ligesom det ligger fast, at der arbejdes på en spinoff af serien.

KØB 8. SÆSON AF ‘SUPERNATURAL’ – LIGE NU MED 50% RABAT!!

Se den korte trailer til 7. sæson af ‘Supernatural’

http://youtu.be/l99SmsJo454

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.