Kategorier
BREAKING SERIER

7. sæson af kultserien ‘Dr Who’ på Netflix

Den populære britiske science-fiction serie Dr. Who har fået tilføjet 7. sæson på Netflix Danmark….eller rettere 7. serie, som det hedder på Dr. Who’sk.

Serien handler om den mystiske doktor, som ingen rigtig kender navnet på og som derfor blot kaldes for Doktoren. Han kan som timelord rejse gennem tid og sted – og han kan endda rejse til andre planeter i kampen for retfærdighed.

Her i 7. sæson når Doctor Whos rumeventyr i TARDIS et klimaks, da han genforenes med Amy og Rory, som overvejer at begynde et “normalt” liv sammen.

Kult-serien kørte i England fra 1963 til 1987, men genopstod i 2005 i en ny og moderne form. Siden 1963 har der været ikke færre end 12 forskellige doktorer, hvilket bruges meget kreativt i serien. Her i 7. sæson er det Matt Smith, der er Doktoren. Han havde rollen i tre år, men blev i 2013 afløst af den 55-årige Peter Capaldi.

KØB ‘DR. WHO BOXSÆT’ MED DE KLASSISKE AFSNIT

På Netflix ligger de første 7 serier, men desværre er der enkelte ‘huller’, som desværre ikke er på Netflix. En del fans savner især de særlige afsnit, der blev lavet efter afslutningen på den 4. serie (sæson). Disse afsnit er de sidste med den 10. Doktor, David Tennant og baner vej for den 11. Doktor, Matt Smith. Selv om det ikke er nødvendigt at se serien i kronologisk rækkefølge, giver det 1. afsnit af 5. serie ikke megen mening, hvis man ikke har set de særlige afsnit.

KØB ‘DR.WHO SPECIALS’ PÅ DVD FRA KUN 39,- 

7. sæson af Dr. Who kom på Netflix Danmark den 1. april 2014.

Se traileren til 7. sæson af Dr. Who:

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.