Kategorier
BREAKING FILM NYHEDER

Venskab med Fryns (No Strings Attached)

Den romantiske komedie fra 2011, Venskab med Fryns (No Strings Attached) med Ashton Kutcher og Natalie Portman i hovedrollerne, kan nu ses på Netflix.

Da Adam (Ashton Kutcher) finder ud af, at hans ekskæreste går i seng med hans far, søger han trøst hos sin veninde igennem mere end 15 år, Emma (Natalie Portman).

Noget uventet ender de to i kanen sammen. Ingen af dem ønsker, at de skal blive kærester og forsøger at holde deres venskab på et fysik plan. Som travl medicinstuderende ønsker Emma ikke et fast forhold, mens Adam efterhånden begynder, at se mere romantisk på arrangementet.

Venskab med Fryns (No Strings Attached) på Netflix

 

Filmen røg direkte ind på 1. pladsen i USA’s biografer, hvilket nok skyldes de to attraktive hovedroller og det faktum, at de dyrker en del sex i filmen.

 

BT gav den 4 stjerner og skrev: “Det er hverken særlig originalt eller nyskabende. Men som en god popsang fyres hele filmen af med flair og gnidningsfrit talent.”

Venskab med Fryns (No Strings Attached) kom på Netflix den 23. marts 2016.

Se traileren til Venskab med Fryns (No Strings Attached)

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.