Kategorier
BREAKING FOR BØRN NYHEDER

Underholdning for hele familien i ‘Monsters University’

Pixar’s animationsfilm, Monsters University fra 2013 kan nu ses på Netflix.

Det populære figurere Mike Wazowski og James P. Sullivan fra Monsters Inc er uadskillelige venner, meeeen sådan har det ikke altid været. Da de først mødte hinanden, kunne de ikke udstå hinanden.

Monsters University handler om monsteret Mike Wazowski, der hele livet har drømt om at blive en “skræmmer”, og nu har han chancen for at uddanne sig til én af slagsen på selveste Monsters University.

Allerede i løbet af sit første semester på universitet kommer Mike dog i problemer, da han ser sig sur på den populære James P. Sullivan, også kaldet “Sulley”. Deres rivalisering udvikler sig, og som konsekvens bliver de begge bortvist fra den eftertragtede skole. For at gøre ondt værre bliver de nødt til at samarbejde og sammen med en flok udstødte forsøger de at gøre tingene gode igen.

Monsters University er faktisk en såkaldt prequel og fortæller historien om hvad der sker inden Monsters Inc fra 2001, hvor Mike og Sully arbejder for et firma, der omdanner skræmte børns skrig til elektricitet i byen Monstropolis. Forgængeren blev en stor kommerciel succes og indspillede hele 562,8 mio. dollars på verdensplan

monsters_university_mikePå Netflix ligger Monsters University med både dansk og engelsk tale. Selvom de danske stemmer gør det formidabelt, så er det værd at bemærke, at det blandt andre er Billy Crystal og John Goodman, der ligger stemme til i originalversionen.

CinemaZone.dk gav filmen 4 stjerner da den kom i de danske biografer i 2013 og skrev “Pixar svigter ikke og Monsters University er endnu en sympatisk film i deres lange kæde af velmenende animationsfilm. Ikke en af deres bedste, men deres middelgode er stadig langt bedre end de fleste andre animerede eventyr.”

Monsters University kom på Netflix den 20. december 2014.

Se traileren til ‘Monsters University’

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.