Kategorier
FOR BØRN

‘En Som Hodder’ på Netflix

Filmatiseringen af Bjarne Reuters bog En Som Hodder fra 2003 kan nu streames på Netflix.

En Som Hodder handler om den ni årige Hodder, der lige er startet i tredje klasse. Hans mor er død og hans far hænger plakater op om natten. Hodder har ikke rigtig nogen venner og i klassen synes de, han er lidt mærkelig. Med sin fantasi holder Hodder modet oppe.

En aften får han besøg af en fe, som beder ham frelse hele verden. Det er ikke lige en opgave for Hodder og han vælger at begynde med at redde den lillebitte ø Guambilua ud for Afrikas kyst.

Hodder går straks i gang med at samle en ekspedition og spørger de to sejeste drenge Filip og Alex, om de vil med. De siger ja, men kun for at tage fusen på Hodder og han flygter nu ind i sin egen verden. Da Hodder er ved at miste forbindelsen til virkeligheden, opdager Filip, at de to har mere til fælles, end han troede.

Berlingske gav En Som Hodder 5 stjerner og skrev “Det er så sjældent, man får mulighed for at sige det, så lad mig straks konstatere, at filmen er bedre end bogen.”

En Som Hodder kom på Netflix den 20. december 2014.

 

 

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.