Kategorier
BREAKING FILM

Freeman og Jet Li i ‘Danny The Dog’

Actionbraget Danny The Dog (Unleashed) med Jet Li kan nu streames på Netflix Danmark.

Danny The Dog handler om Danny (Jet Li), der er slave og har været det hele sit liv. Han har aldrig modtaget uddannelse og hans mester, Bart (Bob Hoskins) opdraget ham som en hund og trænet ham til at være en dræbermaskine, der både fungerer som livvagt og deltager i ulovlige gladiatorkampe, som Bart tjener gode penge på.

Da Bart en dag er væk flygter Danny. Under flugten møder han den gamle, blinde pianist, Sam (Morgan Freemann), der ved hjælp af musik lærer Danny om den verden han ikke kender og det at være et menneske.

Danny The Dog udkom i 2005, men kom aldrig i de danske biografer. Den blev i stedet sendt direkte på DVD, hvilket plejer at betyde, at det er film man skal gå langt uden om. Det vil dog være synd i dette tilfælde for filmen er ganske seværdig. Der er masser af action og en ganske god historie.

Danny The Dog – eller Unleashed som den hedder nogle steder – kom på Netflix den 20. december 2014.

Se traileren til ‘Danny The Dog’

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.