Kategorier
BREAKING NYHEDER STREAMINGTJENESTER UDEN FOR KATEGORI

De tjener penge på at se Netflix

Forestil dig en arbejdsdag hvor du skal se et par afsnit af Homeland, filmen Da Vinci Mysteriet og så lige et enkelt afsnit af Sons of Anarchy. Sådan – det var hele din arbejdsdag og nu har du fri.

Det er hverdagen for Gary Harty og Josh Garrell, som er to af de ialt 40 ‘taggere’, der bliver betalt af Netflix for at se Netflix.

Deres opgave er, at  rapportere til tjenesten hvor meget romantik, vold, sex, nøgenhed og lignende der er i filmene. Oplysninger som Netflix bruger til at finde ud af, hvilke andre film og serier du kunne være interesseret i se.

Josh Garrell fortæller til GQ-magazine, at han til jobsamtalen skulle tagge Hobitten og The Avangers. Efterfølgende blev hans tags sammenlignet med, hvordan andre havde tagget filmene.

Nu spørger du sikkert dig selv, hvad Gary og Josh mon tjener for at se Netflix 20 timer om ugen. Det er ifølge ETonline.com en hemmelighed, men magasinet anslår at de får adskillige hundrede dollars om ugen for ulejligheden.

Netflix taggeren Josh Garrell, 34 år. Foto: GQ-magazine
Netflix taggeren Josh Garrell, 34 år. Foto: GQ-magazine

‘Jeg klager i hvertfald ikke, hvilket heller ikke nytter noget, for folk vil ikke høre på det, hvis jeg gjorde’ siger Gary Harty til ETonline.com

SE LISTEN OVER DE NYE SERIER PÅ NETFLIX

Josh mener dog, at jobbet har den bivirkning, at selv når han ser en film i biografen eller følger en serie, så kan han ikke lade være med at tagge filmene, hvilket tager noget af oplevelsen. Men det skulle også være det eneste negative ved jobbet som Netflix-tagger.

Hvis du mener, at du er den helt rigtige til jobbet som Netflix-tagger, så hold øje med jobopslagene fra Netflix. Så sent som i juli 2014 søgte tjenesten efter en tagger i Storbritannien. Endnu er der ingen danske taggere, men det er formentlig blot et spørgsmål om tid.

http://youtu.be/F10RFx3h3WI

 

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.