Kategorier
BREAKING FILM

Hansel & Gretel: Witch Hunters på Netflix

Brødrene Grimm eventyr og hardcore action går op i en højere enhed i filmen Witch Hunters (Hansel & Gretel), som nu kan ses på Netflix.

Witch Hunters foregår i en eventyrverden, 15 år efter Hansel (Jeremy Renner) og Gretel (Gemma Arterton) dræbte heksen, som kidnappede dem i pandekagehuset.

Barndommens traume satte så dybe spor hos søskendeparret, at de som voksne er blevet dusørjægere med ekstraordinære evner og 100% dedikerede i at jage og dræbe hekse. Der er ikke den heks, Hansel og Gretel ikke kan finde, og deres metoder er skånselsløse.

Da 11 børn i byen Augsburg pludseligt forsvinder på én gang, tilkaldes den dødelige duo, men denne specifikke heks opfører sig højst utraditionelt, og inden længe er Hansel og Gretel selv de jagede.

De danske anmeldere var alt andet end begejstret, da filmen fik premiere i de danske biografer i 2012. Ekstra Bladet og Berlingske gav den 3 stjener, mens Politiken udnævnte Witch Hunters til at være ugens dårligste film. Men det er jo sjældent at publikum og anmeldere er 100% enige og på Kino.dk giver brugerne filmen karakteren 4,3 (ud af 6).

Witch Hunters kom på Netflix den 15. oktober 2014.

Se traileren til ‘Witch Hunters’

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.