Kategorier
BREAKING SERIER

2. sæson af ‘New Girl’ på Netflix

For 6 måneder siden kom første sæson af den amerikanske tv-serie New Girl på Netflix og nu er anden sæson også kommet på.

I 2. sæson af New Girl tager romantikken mellem Jess (Zooey Deschanel) og Nick (Jake Johnson) til, men bliver det nogensinde til noget? Schmidt (Max Greenfield) og Winston (Lamorne Morris) har mere overfladiske problemer, mens Nick oplever et dødsfald i sin dysfunktionelle familie.

Hvis du var vild med første sæson af New Girl vil du helt sikkert elske sæson to, der fortsætter stilen og bliver endnu bedre.

New Girl blev af ‘The Critics’ Choice Television Awards’ kaldt for en af de mest spændende nye tv-serier i 2011 og serien har længe været stemplet som ‘den nye Venner’.

Der er indtil videre lavet fire sæsoner af New Girl og 4. sæson kører lige nu på amerikansk tv. Det ventes dog, at der også kommer en femte sæson.

KØB 3. SÆSON AF ‘NEW GIRL’ PÅ DVD FOR KUN 349,-

Har du endnu ikke se New Girl, så bør du starte fra sæson et, som også ligger på Netflix, men pas på: Serien er stærkt vanedannende!

2. sæson af New Girl kom på Netflix den 15. oktober 2014.

Se traileren til 2. sæson af ‘New Girl’

http://youtu.be/tX74AQTUZPI

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.