Kategorier
BREAKING FILM

Se Thure Lindhardt i vampyrfilmen ‘Byzantium’

Den britisk-irske fantasy thriller Byzantium fra 2013 kan nu ses på Netflix.

Filmen har den danske skuespiller Thure Lindhardt på rollelisten og derfor var det en skuffelse, at Byzantium aldrig kom i de danske biografer.

Byzantium handler om moderen Clara (Gemma Arterton) og hendes datter Eleanor (Saoirse Ronan), der begge er vampyrer og mere end 200 år gamle.

De to har i årtier flygtet fra mandlige vampyrer og har søgt tilflugt i det søvnige hotel Byzantium, der ligger ved kysten.

Her prøver Eleanor at få et normalt liv som teenagepige, mens moderen omdanner hotellet til bordel. Eleanor møder den unge Frank (Caleb Landry Jones), som dog forelsker sig i Eleanor. Da hun afslører deres hemmelighed for Frank begynder det at gå galt for de to kvinder.

Det er instruktøren Neil Jordan, der står bag Byzantium. Han er hovedsageligt kendt for ”En Vampyrs Bekendelser”, hvor Brad Pitt og Tom Cruise spillede overfor hinanden.

Hvis du er til vampyrfilm – altså rigtige vampyrfilm og ikke kun Twilight vampyrfilm – så er dette et must for dig.

Byzantium kom på Netflix den 16. oktober 2014.

Se traileren til ‘Byzantium’

http://youtu.be/A6Y1gKaCltY

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.