Kategorier
BREAKING FILM

Tom Hanks i ‘Da Vinci Mysteriet’ på Netflix

Ron Howards fantastiske filmatisering fra 2006 af Dan Browns bestseller Da Vinci Mysteriet (The Da Vinci Code) kan nu ses på Netflix.

I et hæsblæsende tempo følger vi symboleksperten Robert Langdon (Tom Hanks) i hælene på gerningsmændende til et mord på Louvre Museet i Paris. Her findes kurator Jacques Saunière myrdet på bestialsk vis.

Sauniéres barnebarn, kryptografen Sophie Neveu (Audrey Tautou) slutter sig til Robert Langdon i jagten på sin bedstefars morder, men tingene kompliceres yderligere, da Langdon og Neveau bliver mistænkt for at stå bag mordet. Skarpt forfulgt at politiet følger de mystiske spor igennem Frankrig og England i forsøget på, at løse mysteriet.

Opklaringen af mordet bliver startskuddet til afsløringen af en mystisk, ældgammel sekt, der beskytter en hemmelighed fra Jesu Kristi tid.

Dan Browns bog Da Vinci Mysteriet er med et salg på mere end 85 millioner eksemplarer, en af verdens bedst sælgende romaner.  Da filmen kom i biograferne i 2006 blev den af de mest seete film det år.

Da Vinci Mysteriet kom på Netflix den 15. oktober 2014. På Netflix ligger den dog under den originale titel ‘The Da Vinci Code’. Du kan se Da Vinci Mysteriet på Netflix her.

Se traileren til Da Vinci Mysteriet

http://youtu.be/_84ZpENpeWs

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.