Kategorier
BREAKING SERIER

‘How I Met Your Mother’ sæson 8 på Netflix

Så er 8. og næstsidste sæson af den populære sitcom How I Met Your Mother (HIMYM) kommet på Netflix.

Serien handler fortsat om, hvordan Ted Mosby (Josh Radnor) mødte moderen til sine børn. Endnu ved ingen hvem moderen rent faktisk er, men mon det afsløres i denne sæson?

Glæd dig til at se den 8. sæson af How I Met Your Mother hvor ankomsten af deres baby, Marvin, i den grad minder Marshall og Lily om de ting, de har brug for: Søvn, bedre jobs og sex!

Samtidig prøver Barney at bruge playbook’en til at få Robin til at falde for ham, men ikke hendes skræmmende far. Marshall prøver at rette en fejl i retten i håbet om at blive dommer, og Robins fortid er plettet.
Ted designer en utrolig bygning, og har samtidig kig efter Barneys halvsøster! Men møder han sin fremtidige kone?

Glæd dig til hele 23 sjove afsnit med gæstestjernerne Paul Shafer, Ralph Macchio and Kyle MacLachlan i den næstsidste sæson af How I Met Your Mother. Serien sluttede endegyldigt i marts 2014, da det sidste afsnit løb over skærmen. Du kan allerede nu købe 9. og sidste sæson af HIMYM på DVD og Blu-Ray til HER.

Serien er skabt af Craig Thomas og Carter Bays, som også har været manuskriptforfattere på flere afsnit. Serien er løst baseret på deres venskab, da de boede i New York som yngre.

Flixnyt kårede i foråret How I Met Your Mother til at være blandt de 15 bedste serier på Netflix.

8. sæson af How I Met Your Mother kom på Netflix den 15. oktober.

Se teaseren for ‘How I Met Your Mother’ sæson 8

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.