Kategorier
BREAKING FILM

Thure Lindhardt i prisvindende drama på Netflix

Det danske prisvindende drama ‘Broderskab’ fra 2010 er netop kommet på Netflix.

I filmen følger vi officeren Lars (Thure Lindhardt), hvis karriere i militæret stopper pludseligt, da flere at de menige beskylder ham for at lægge an på dem. Han tiltrækkes af en nynazistisk gruppe og i særdeleshed af et af gruppens medlemmer Jimmy (David Dencik), som han flytter ind hos. De indleder et forhold, men i den højreekstremistisk gruppe er man ikke begejstret for homoseksualitet.

Situationen og forældrenes manglende forståelse leder ham i favnen på en højreekstremistisk gruppe, hvis begavede leder, ‘Tykke’, finder Lars og hans synspunkter svært interessante. Også skallesmækkeren Jimmy har et godt øje til det nye, blonde medlem – men af helt andre årsager.

Filmen ‘Broderskab’ er instrueret af Nicolo Donato og den vandt ‘Den Gyldne Marcus Aurelius Jury Pris’ for bedste film ved filmfestivalen i Rom i 2009.

‘Broderskab’ (Brotherhood) kom på den danske Netflix den 15. marts 2014

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.