Kategorier
BREAKING FOR BØRN

‘Avengers – Verdens mægtigste helte’ kæmper nu på Netflix

Er du til Marvel superheltene, så glæd dig til superhelte serien over den alle. Den fantastiske, animerede serie Avengers – Verdens mægtigste helte som netop er kommet på den danske Netflix.

Den står på non-stop action når Iron Man, Thor, Hulk, Ant-Man, Wasp, Hawkeye og Black Panther slår sig sammen for at bekæmpe en flok skurke med Klaw, Baron Zemo, Enchantress og samt en horde af Lederens gamma-muterede monster , som har besluttet sig for at udrydde menneskeheden.

Der er lavet to sæsoner af ‘Avengers – Verdens mægtigste helte‘ på i alt 52 afsnit, som alle er tilgængelige på den danske Netflix.

Er du til Avengers, så må du ikke snyde dig selv for filmene ‘Ultimate Avengers: The Movie‘ fra 2006 og  ‘Next Avengers: Heroes of Tomorrow‘ fra 2008, som begge ligger på Netflix Danmark.

Se traileren til Avengers – Verdens mægtigste helte (OBS – engelsk tale på traileren – Serien er naturligvis med dansk tale på Netflix)

http://youtu.be/fToS3tU2MxI

 

 

 

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.