Kategorier
FILM

Thrilleren ‘The Betrayed’ på Netflix

Den amerikanske thriller The Betrayed fra 2008 kan nu ses på Netflix Danmark.

Filmen handler om den unge kvinde, Jamie Taylor (Melissa George), der kun med nød og næppe overlever en frygtelig trafikulykke. Da hun vågner op efter uheldet finder hun ud af, at hun holdes som fange i en øde og forladt industribygning. Hendes mareridt bliver ikke mindre af, at en maskeret mand meddeler hende, at hendes ægtemand Kevin (Christian Campbell) har stjålet $40 millioner fra et forbrydersyndikat, der vil gøre hvad som helst for at få deres værdier tilbage.

Jamie tvinges nu til at aflytte hemmelige optagelser af hendes og familiens daglige samtaler for derigennem at finde ud af, hvor pengene kan være gemt – og hvis det mislykkes for hende, vil syndikatet dræbe hendes seksårige søn. Mens hun fokuserer hele sin kreativitet på at finde spor, der kan lede hende til pengene, forsøger hun også – i kamp mod tiden – at finde en alternativ mulighed for at løse mysteriet og redde sin søn.

The Betrayed har ikke været vist i de danske biografer og der foreligger ikke nogle anmeldelser af den.

The Betrayed kom på Netflix den 6. februar 2015.

Se traileren til ‘The Betrayed’

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.