Kategorier
BREAKING FILM NYHEDER

Den danske komedie ‘Til Døden Os Skiller’

Paprika Steen’s komedie Til Døden Os Skiller fra 2007 kan nu ses på Netflix.

Filmen handler om Jan (Lars Brygmann), der bestemt ikke har det nemt.. Han er uden sammenligning den mest upopulære medarbejder på Sverigesbåden, hvor han bestyrer restauranten. Hans ægteskab med den ikke helt almindelige Bente (Sidse Babett Knudsen) er på randen af et sammenbrud.

Jans chef fornemmer, den er helt gal og sender Jan i gruppeterapi. Her opstår et venskab mellem Jan og de to mekanikere Alf (Rasmus Bjerg) og Rudy (Nicolaj Kopernikus). Jan ser endelig et lys for enden af tunnellen, men venskabet tager en uventet drejning, og nu bliver det først rigtig svært at være Jan.

De danske anmeldere gav middelmådige karakterer til komedien. En af de mest positive anmeldelser kom fra Jyllands-Posten, som gav Til Døden Os Skiller 4 stjerner og skrev: “Det er i de bedste øjeblikke, som er det meste af filmen, en historie om, hvor store og ærlige følelser, der kan ligge på bunden af selv det mest knudrede og tilsyneladende kuldsejlede forhold.”

Til Døden Os Skiller kom på Netflix den 4. februar 2015.

Se traileren til ‘Til Døden Os Skiller’

http://youtu.be/P-vtIJpY_SQ

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.