Kategorier
FILM

Eventyret om ‘Brødrene Grimm’ på Netflix

Den amerikanske eventyrfilm Brødrene Grimm fra 2005 med Matt Damon og Heath Ledger kan nu ses på Netflix.

Filmen handler om de verdensberømte eventyrdigtere Brødrene Grimm, der startede deres karrierer som platugler i 1800-tallets Tyskland. Her rejser de fra landsby til landsby og tjener gode penge på at drive dæmoner og spøgelser på flugt. Risikoen for at blive opdaget var meget lille. Det var nemlig de to brødres assistenter, der meget overbevisende spillede de ånder og dæmoner, som lod sig uddrive!

Men platuglerne får pludselig deres sag for, da de pludselig står overfor en rigtig forhekset skov med rigtige varulve, rigtige hekse og rigtig livsfare! Nu er fantasi blevet til virkelighed.

Filmen er instrueret af Terry Gilliam med de velspillende stjerner Matt Damon og Heath Ledger i hovedrollerne.

CinemaZone gav filmen 4 stjerner og skrev “…(filmen) hænger slet, slet ikke sammen og alligevel er det en fabelagtig tur over stok og sten, igennem krat og ukrudt.”

Brødrene Grimm kom på Netflix den 5. februar 2015.

Se traileren til ‘Brødrene Grimm’

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.