Kategorier
BREAKING FILM FLIXNYT ANBEFALER

Kup-filmen ‘The Bank Job’ på Netflix

Den super spændende kup-film The Bank Job fra 2005 kan nu streames på Netflix Danmark.

Vi er tilbage i London i 1971, hvor den tidligere vaneforbryder, Terry Leather (Jason Statham) prøver at ligge sin kriminelle løbebane på hylden ved at få sig et rigtigt arbejde som bilforhandleren.

Forretningen går dog ikke helt som ventet og da han ender i gæld til en lokal gangster får han hårdt brug for nogle penge. Hans gamle veninde Martine (Saffron Burrows) fortæller ham om en bank, der ligger inde med nogle ganske særlige værdier og Terry er ikke sen til at samle et team af gamle venner, der begynder at planlægge et kup mod banken.

En nat i september mens den engelske hovedstad sover trygt, tømmer de talrige bankbokse på Baker Street og slipper væk med kontanter og juveler for millioner af pund. Byttet bliver aldrig fundet og forbryderne aldrig fanget. Først nu kommer sandheden om et af nyere tids mest vovede bankrøverier frem.

The Bank Job er sand historie så fedtet ind i korruption, intriger og sexskandaler, at offentligheden har ønsket at begrave den i mere end 35 år.

Hvis du er til kub film er dette en af de bedre af slagsen. The Bank Job kom desværre ikke i de danse biografer, men lad dig ikke skræmme af det. Det er en fantastisk velspillet film og uanset hvad der er sandt eller falsk i denne sag, er det en spændende historier.

The Bank Job kom på Netflix den 5. februar 2015.

Se traileren til ‘The Bank Job’

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.