Kategorier
BREAKING FILM USA

The Imitation Game på Netflix Brasilien

Den Oscar-vindende The Imitation Game fra 2014, der bygger på en sand historie, kan nu ses på Netflix Brasilien, Agentina og Mexico.

Hvis du har et Netflix abonnement, er det super nemt at skifte Netflix-region, så du f.eks. kan komme til at se The Imitation Game på Netflix Mexico. Følg vores trin-for-trin guide HER, så kan du skifte Netflix-region på 2 minutter!

I vinteren 1952 møder det britiske politi op hos matematiker, kryptograf og krigshelt Alan Turing (Benedict Cumberbatch) for at undersøge et indbrud. Det ender med, at Turing selv bliver arresteret og anklaget for “grov uanstændighed” og senere dømt for homoseksualitet, der på det tidspunkt var en strafbar handling.

Kun få var klar over, at de havde fængslet en pionerer inden for udviklingen af moderne computere. Turing havde nemlig under anden verdenskrig stået i spidsen for den brogede gruppe af forskere, retorikkere, skak mestre og efterretningsfolk, der byggede den maskine, der endte med at løse den ubrydelige tyske Enigma-kode, og derved var medvirkende til at redde tusindvis af liv og i sidste ende vinde krigen.

The Imitation Game på Netflix

BT gav The Imitation Game 6 stjerner og anmelderen Henning Høeg skrev: ”… så velskrevet og velinstrueret, at dette Oscar-nominerede mesterværk fungerer både som historisk dokument, et dybt og lærerigt menneskeligt drama samt som to timers suveræn biografunderholdning.”

The Imitation Game kom på Netflix Brasilien, Agentina og Mexico den 22. maj 2015.

LÆS OGSÅ: Så let er det at skifte Netflix-region!

Se traileren til The Imitation Game

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.